$7 för en biltvätt


Idag var det dags för årets biltvätt för Basketball teamet så att dom får in lite pengar. Det var en ständig ström av bilar från kl 9.00-13.00. Många köpte sig en fika också under tiden dom väntade på att bilen skulle bli klar. Kaffet hade dom fått av Starbucks och föräldrar som inte ställde upp och jobbade fick skänka donuts och dricka till försäljningen.
Dion cyklade runt och sålde tvättbiljetter på morgonen och självklart fick jag stödköpa en, men det var bra för bilen blev detaljtvättad med tandborste 🙂
På andra sidan gatan hade pojkarnas basketball lag också valt biltvätt just idag och någon kom upp med den lysande iden att  trava över till tjejernas och stjäla kunder. Men dom fick snart loma iväg betydligt blötare än när dom kom och tjejerna höll utkik med vattenhinkarna redo så att dom inte skulle komma tillbaka..

3 thoughts on “$7 för en biltvätt

  1. ja du Karin, tjejerna slogs med näbbar och klor för sina kunder. Här var det inte frågan om att ge bort nåt gratis inte.Ulla och Maggan…….det där törs jag ju inte ens ANDAS om till tjejerna…..dom är som mig……….åker vart som helst i världen för ett kul jobb 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s