Ulla vill se mer bilder


Hej alla
Idag ska jag skriva ett lite mer personligt brev till Ulla, som jag antar är min syster Maggans väninna, som jag inte har träffat men väl sett på kort! I förra inlägget lämnade hon 2 kommentarer. Hon ville se mer av bröllopet.
Ulla, vad kul att du tyckte om bilderna och visst har jag gjort ett galleri, det finns på min amerikanska fotoblogg, här är länken.
www.anitathuna.com
Det var ett annorlunda bröllop i många avseenden. Eftersom Vietnameser är lika roade av fotografering som jag så var vi många med proffsutrustning som samsades om utrymmet. Jag stod strategiskt placerad vid utgången för att kunna få en bild när dom tågade ut ur kyrkan utan att ha en fotograf framför mig, men det blev inget uttåg för det tillhör inte deras seder. Däremot så gick brud och brudgum runt och tackade gästerna för att dom var där. Och sen blev det gruppfotografering framme vid altaret som jag var helt oförberedd på.
Jag blev både glad och smickrad att du vill se mer. Och hör du om någon som vill ha en bröllopsfotograf så skicka dom till mig 🙂
Lämna gärna en kommentar så att jag vet att du hittade dit, jag tror att det fungerar bättre på Prophoto än här på Blogger.

2 thoughts on “Ulla vill se mer bilder

  1. Ulla…..ja, med mobil uppkoppling så vet jag att det tar tid för bilderna att ladda, men dom gör sig bättre i lite större storlek så det är ett dilemma hur man ska göra.

    Gilla

  2. Tack Anita,Det tar lång tid att ladda ner alla foton, jag satt uppe halva natten och tittade. medan Maggan i bilen bredvid satt och bloggade.Tack för väldigt fina kort. Självklart rekommenderar jag Dig. Har köpt en ny karmera Nikon, D3100 och håller på att lära mig hur jag skall handskas med den. Jag lär migUlla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s