Skolstart och strömavbrott


Så var den här sommaren över vad det gäller skollov. Men sommaren är inte över. 
Vädret håller på och knäcka mig helt, det har varit dallrande nära 40-strecket i en hel vecka nu. Dion är på football träning med full mundering och jag orkar inte ens titta på. Sitter i AC och svettas och stånkar, förstår inte hur pojkarna klarar av att spurta och tackla varandra i den här hettan, men det gör dom…..i flera timmar dessutom. Och med utrustning på sig som väger ca 4 kg. 
Själv sitter jag i minimal utrustning och njuter av ett snabbt internet, för det är strömavbrott i större delen av södra Californien, vägarna är packade av folk som inte tagit sig hem från jobbet än. 
Rita satt fast i trafik i en timme tidigare idag men nu ikväll är det totalt kaos som vi följer på TV:n för vi har klarat oss peppar peppar. Tack vare det fick jag äntligen klart mina bröllopsbilder på www.anitathuna.com gå dit om ni vill se hela bröllopet i bild.
Annars inget nytt, det går ju inte att göra så mycket i den här värmen så jag fortsätter att ta det lugnt på datorn så hörs vi i morgon igen.

2 thoughts on “Skolstart och strömavbrott

  1. Jag börjar frysa lite här i Sverige när det går under 15 grader! En flygtur över till LA hade inte varit fel 🙂 Jag läste i svensk media att strömavbrottet orsakats av en elreparatör i San Diego! Hoppas ni fått strömmen tillbaka men att ni myste med tända ljus om det inträffade på kvällen =) Back to stoneage kan va spännande och mysigt ibland 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s