Skotävling utlyst mina damer!


Vad är det som gör en del av oss tjejer skotokiga. Min mamma var det, min SYSTER  är det och Rita säger att ett par skor löser alla eventuella problem. Varje gång hon kommer hem med ett par så måste jag fråga henne om det hänt något som fått henne ur balans. 
Ibland har det ju det men för det mesta så ”behövde” hon verkligen ett par som matchade dom nya bruna byxorna eller så har hon ”slitit ut” dom svarta som hon har använt så mycket…….åh, dom där som jag aldrig har hunnit se menar du…..säger jag lite retsamt. 
Jag törs dock inte retas för mycket  för då öppnar hon mitt skåp där jag förvarar mina väskor……………..men den lasten kan vi prata om en annan gång 🙂
Hur många skor har ni?

4 thoughts on “Skotävling utlyst mina damer!

  1. Jag började med att räkna "foppatofflor" för trädgårdsbruk det blev 3 par (ett par uppe, ett par nere och ett par inne)Inneskor, typ utan häl minst 5 parFinskor, törs inte räkna alla minst 7 parStövlar ett flertal både äldre och nyare :)Gymnastikskor 1 par alldeles nya, Tygskor 5 parVinterskor, hoppas jag slipper använda sådana på ett tag, men det finns säkert minst 3-5 parJag räknar inte skor som jag har i garderoben, för då blir det över 40 par finskor med klack.Vissa skor blir favoriter, andra får stå på hyllan tills de hamnar i någon skoförvaringslåda.Skor är ju mode också….och det vill man ibland följa 🙂

    Gilla

  2. 2 par "finskor" – används ungefär 1-2 ggr per år2 par sandaler – används vid stadsbesök och prommenader på markerna1 par hopp-in de skor jag använder dagligen och stundligen.1 par gummistövlar – används när jag måste forsera våra lerhål medels fot1 par gummiskor – används används när det regnat på Éguas2 par badskor – används vid dusch1 par morgonskor1 par – utslitna och troligtvis för små gymnastikskor – ska genast gå och slänga dem.När jag fortfarande bodde i Sverige och var singel – var det läppstift som gällde som upp-piggare./Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s