Till Anna i Portugal


Hej igen Anna.
Nu har jag varit ute och tagit lite kort som finns att se under länken här under. Du kan ladda ner bilder därifrån till din dator. Du kan välja några stycken eller ta med hela rasket. Om det är någon fler detalj som ni vill se, säg bara till så tar jag en bild och laddar upp till galleriet.
Jag la också in en bild på min stolthet, mitt fikonträd. I år blir det så många att jag inte lyckats räkna dom, ett sånt får ni satsa på……minimal skötsel och fin grönska. Och färska fikon, ingenting slår det!

2 thoughts on “Till Anna i Portugal

  1. Alla som bygger måste ha en projektledare…..så jag antar att du är just en sån Anna……en som håller i alla trådarna och ser till att alla tar del av den information som finns tillgänglig. Säg till om han behöver mer detaljer!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s