Bröllop i rött


Rita och Derrick är på väg till ett bröllop. Det är en kvinnlig släkting till Derrick som gifter sig i Pasadena. 
Så här gick vår konversation:
Jag:        Vad kul att gå på bröllop, du representerar familjen förstår jag.         
Derrick: Ja, jag måste ju gå eftersom jag är den enda av familjen som bor här på västkusten.
Jag:        Jaja, det blir ju lite god mat iallafall även om din släkting är lite av ”gangsta”
Derrick: Nej nej, jag ska inte äta något.
Jag:        Nähä, varför inte?
Derrick: Då måste man vara social, för mig är det in och ut så fort som möjligt som gäller. Jag har ju gjort undercover både i Pasadena och North Long Beach där dom bor, vad som helst kan hända om någon känner igen mig.
Jag:        Men det är ju ett bröllop, vad ska hända menar du.
Derrick: Själva ceremonin är nog OK, men hennes släktingar tillhör alla Denver Lane Bloods så hon sa till mig att jag nog inte skulle komma hem till huset för dom skulle alla vara där. Bröllopets temafärg är rött!
Jag:        Jaha, rött? 
Derrick: Det är Bloods färg

Jag:        Så du menar att Denver Lane Bloods är ett gang. Vadå rött?

Derrick: Ja, ett av Comptons största street gang och deras färg är rött. Hennes brudklänning ska visst vara röd. Du kan ju googla dom så ser du.
Jag:        Får jag blogga om det här bröllopet? Det kan ju bli spännande.
Derrick: Ja, det får du väl (skratt)
Jag skriker:        Riiita, glöm inte kameran, jag måste ha bilder till bloggen!!! Derrick sa att det var OK. När han skriker ”shoot” då ska du inte springa utan ta fram kameran ……för jag har sagt till honom att påminna dig att ta kort till mamma!
Fortsättning följer…….här är en länk till Bloods historia
PS Skönt att veta att Derrick alltid är beväpnad och kommer att ta väl hand om Rita så ingenting händer henne…piiuuhh.

5 thoughts on “Bröllop i rött

  1. Oh Karin, dig har jag glömt att nämna bland dom som kommenterar, men det är väl för att du gör det för sällan! Gå nu genast tillhttp://majhild46.blogspot.com/2011/05/typiskt-va.htmloch ge mig förslag på namn till mitt vin. Tackar på förhand 🙂

    Gilla

  2. Herrejösses… en annan del av världen kan man säga… Vad skön han är Derrick; "jag måsta representera släkten, men sen måste jag dra, för jag har nämligen gripit hälften!"Kraaaaaaaaam från Karin

    Gilla

  3. Ja, det är både spännande,skrämmande men också skönt att skicka Rita med en boyfriend som är beredd på det värsta och beväpnad om det skulle behövas. Dessutom är ju Rita beväpnad med en kamera så det ska nog gå bra 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s