Juldekorationer som heter duga!


Jag är ju inte religiös, men jag uppskattar saker som är roliga att fota och den här kyrkan tar nog priset runt julhelgerna. 
Det är så övergjort så man bara står och gapar, men samtidigt är jag tacksam för att dom öppnar portarna till jul och låter oss vanliga dödliga komma in och se ”härligheten”.
Sasha sa……det här är mitt hus….när hon kom in, så det första kortet måste ju vara när hon sitter i trappan och välkomnar er på en tur runt hennes i domäner.
Sen poserade hon snabbt och villigt lite här och där. Kulmen nåddes när hon blev fåraherde under tiden Dion var en av dom 3 vise männen. 
Dom signade gästboken och var mycket nöjda med sin insats som modeller.

4 thoughts on “Juldekorationer som heter duga!

  1. Jag tror inte heller att man får röra deras julpynt, och kanske inte vara så respektlösa som vi var men det var så roligt så vi kunde inte låta bli. Och dom var mycket försiktiga så att inget skulle skadas.

    Gilla

  2. Vilka härliga julbilder. Inte dumt att ha med modeller, men dom här har ju varit med ett tag så dom kan agera.Trodde inte man fick röra vid deras julsaker. Vi försöker få lite julstämning med glögg och pepparkakor, men det är inte lätt när det är varmt ute. Hälsa alla.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s