Inspirationen finns i Utah


Testar ett nytt objektiv och funderar på vad jag ska fota till nästa inlägg. Jag är liksom lite utan inspiration. Det är ju så mycket enklare när man reser och får nya vyer, som min syster Maggan. Hon och hennes man reser runt i husbil nere i Europa hela vintern. Och hon har minsann ingen nyhetstorka på bloggen som ni kan se här  eller så klickar ni på Nya pensionärsvil(l)an till höger.
Jag vill också resa, häromdagen damp det ner ett vykort från Åsa som jag träffade på en av mina tripper hem från Sverige. Hon bjöd mig att komma och hälsa på i Utah…..och där finns det fotomöjligheter med den storslagna naturen. Jag blev så sjuk på att åka så jag får nog skriva henne och tacka ja till inbjudan.
Vad roligt det skulle vara………….jamen, så får det bli. Om du läser det här Åsa så tar jag inbjudan på fullaste allvar 🙂 

One thought on “Inspirationen finns i Utah

  1. Viss är det kul med nya bekantskaper, passa på och åk för du vet inte hur länge du orkar. Ja vi har ju många nya vyer, och vädret har ju gjort rättvisa åt bilderna även om de inte alltid är så bra. Vi har också gjort många nya bekantskaper och många tips.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s