Soul food eller Sea food


Ikväll lagade inte jag middag…….Derrick kom med den i en kartong. En stor en. Vi har leftovers för imorgon med.
Han ringde tidigare och sa: Jag kommer över en stund för det är Basketboll game på TV…..vill ni ha Soul food eller Sea Food. Våra barn claimar ju att dom är 90% svarta inuti så Rita beställde Soul Food, det är alltså dom svartas motsvarighet till vår husmanskost.
Det var Revbensspjäll, Grillad Kyckling, Macaroni cheese, Greens och Baked Beens. Till det serveras det bröd med olika smörsmaker typ Honey butter or Lemon butter. Allt från 
Lucilles bar-b-que  är jättegott.
Anledningen att han är i våra krokar är en doktor dom skuggar nära vår stad. 
Tänk er att doktorn sitter på Starbucks och skriver ut recept på droger till folk han har bestämt möte med. I kväll tog han emot 5 stycken kunder inklusive Derricks undercover agent. Han tar $450 för varje recept utan att blinka. Det betyder en hel del pengar varje dag. Och han har säkert också en hel del liv på sitt samvete.
Jag skrattade när Derrick berättade vilka hjälpmedel dom har. Det är som när man satt och tittade på ”Snobbar som Jobbar”……mikrofoner i nyckelknippan, videokamera inbyggd i handväskan osv. Nu har dom honom både på inspelning och video…..några dagar till och dom har lyckats bli av med ytterligare en skurk. Som är en ”respektabel” doktor. 

4 thoughts on “Soul food eller Sea food

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s