Öppna din dörr


Åh. vad Nina och jag lyssnade på den sången sommaren 1995……Lisa Nilsson….Oliver var drygt året och han och jag tillbringade mycket tid i husvagnen på Bergafjärdens Camping.
Så kom hösten och jag började ta hem grejer, det blev längre mellan besöken men så åkte Oliver och jag ut en sista helg i slutet av september.
När vi parkerade bilen hade han så bråttom in i förtältet men tvärstannade på tröskeln…..alla hans leksaker var borta och jag kunde se den nästan chockartade besvikelsen i hans ansikte.
Ja, det var bara ett minne som kom upp när jag skrev rubriken och för att Rita och jag senast idag pratade om hur fort det går när barnen växer upp.
Dion gick i Kindergarden när jag kom hit för nästan 7 år sedan och idag var jag på den sista familydagen på hans skola, till hösten börjar han middle school.
Vi har inga småbarn längre, inte ens små barnbarn.
Men nya dörrar har vi snart och imorgon ska dom målas. Det var det det skulle handla om idag, inte gamla minnen, men så blir det ibland.


One thought on “Öppna din dörr

  1. Vad duktiga ni är. Det blir säkert jättefint. Det är på barnen man ser att åren går och även vi blir äldre snart är det 10 år sedan du var här och hjälpte mig med stenmuren …och längre än så har vi inte kommit 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s