Annorlunda Tacopaj


Vi ska prova ett nytt recept till middagen i kväll. Receptet finns på Tasteline och jag har förberett allt tills den ska in i ugnen 20 min när det är dags att äta. Så nu kan jag sitta här och fila på min blogg utan att känna mig stressad. Det ska bli intressant att se vad barnen säger. Jag återkommer när vi ätit.

3 timmar senare

Det blev tummen upp från alla oss alla. Vill ni prova så sök Annorlunda TacopajTasteline.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s