Nu ska här grillas.


Nu har jag hittat grillen jag ville ha. Det var ju vissa önskemål som skulle uppfyllas, det absolut viktigaste var att den skulle vara lätt att göra ren. Men också att få den hopskruvad var ju ett vägande skäl.

Jag hittade den på Wal-Mart. Dom satte ihop den utan att lägga på en enda dollar. Men sen var det det här att få hem den, i våra bilar gick den ju inte in. Tur att vi har Tim, Peanuts husse. Han kom med trucken och på mindre en en timme var den hemma. Det såg ganska kul ut när dom körde den genom varuhuset bland underkläder och nattlinnen på damavdelningen.
Mindre och nättare än den gamla var den. Och i kväll blev det självklart grillat med pommes frites! Mmmmmm…..grillat är gott och köket är rent! Tacka vet jag att laga middagen utomhus.One thought on “Nu ska här grillas.

  1. Ja du Anita…..du vet väl hur mycket jag älskar att grilla (spelar ingen roll vad det är för väder)….så nu känner jag mig lite avis på din nya grill!!!Men grattis endå……..;)Jaana

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s