Varför står det en fälg i hyllan?


Jag kikade in i Sashas rum idag…….det står en fälg på en hylla i hennes rum?????
Om man fortsätter och tittar runt så har hon en tavla där hon ska skriva ner viktiga saker. Jag minns att Rita köpte den i vintras för Sasha hade tjatat om att hon behövde en.
Första meningen är ju lovande: Studera och få bra betyg ………..men sen kommer det……..så får du en laptop och du kan köra??? Vem har lovat det?? Jag har lovat körlektioner, det är nog därför fälgen står där, men var kom laptopen in? Och vems bil siktar hon på att köra? Herregud, det klarnar, nu ser jag mig själv sittande här och virka mössor under tiden Sasha kör runt med min bil och Brianna sitter bredvid med min laptop i knäet och söker en hot spot.
Jäklar i den vad dom tar för sig dom här tonåringarna. Nu får jag allt stampa på bromsen innan dom har kört över mig totalt i min okunnighet om vad dom tror att dom behöver för att överleva.


3 thoughts on “Varför står det en fälg i hyllan?

  1. Ja du Anita ….det är inte som på våran tid. Då önskade vi oss en skivspelare så vi kunde lyssna på Elvis mm.Idag krävs det mer och "större" saker, det gäller som sagt att dra åt handbromsen i tid 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s