Mullvad eller……..


I trädgården ser det ut som om en mullvad dragit fram, det är hål överallt. Först förstod jag ingenting men sen klarnade det…….vi har en Bella här……..och hon gör rackartyg så fort hon är själv i en minut eller två. När jag tog med henne på en tur i trädgården och frågade om hon visste något om alla jordhögar och hål, la hon sig ner och blundade, när jag fortsatte att fråga om hon kanske hade någon liten aning om vem det kunde vara då gick hon in och drog en filt över sig…….visst ser hon lite skyldig ut.


One thought on “Mullvad eller……..

  1. De är ju så gulliga de vovvarna 🙂 Kul att de är tillbaka i bloggen igen. Jag blir så skrattfull när jag läser om denna "stackars" bella som kanske borde vara en farlig vakthund men har fått en stor överdods av snälla oskuldsfulla egenskaper istället. Hon ser ju så oskyldig och mysig ut. Du har ju en helt otrolig pondus och respekt hos dessa djur Anita. De verkar avguda dig 🙂 Jag läser inga andra bloggar än din, men Jag gillar ditt sätt att blogga otroligt mycket!!! Läser varje dag i princip. Fortsätt =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s