Juldagsfest


Så var det dags för juldagsfesten hemma hos oss. först ut var Inger, Frank och barnen med Karin som hälsade på från Sverige. Sen kom dom andra, Katarina, Joshua, Laila, Pernilla. Katta Mårtensson är i Sverige men vi tänker på henne.Snart kommer Ulrika och hämtar mig för kryssning till Mexico så det här blir nog det sista inlägget på några dagar. Ha det bra, Gott Nytt År på er alla som läser min blogg och glöm inte att det är lätt att lämna en kommentar…….klicka bara på raden under sista bilden som säger ”0 friends made me happy with a comment” eller ”skicka en kommentar” Då blir jag riktigt glad!

Sen radades kameror upp bland lax och sill för den årliga BILDEN.

2 thoughts on “Juldagsfest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s