Jag är THE MELTING POT.


Jag tror jag tog ut mig igår, idag känner jag mig som en vissen taliban eller kanske är det tulipan. Hur som helst så sa mamma alltid att hon kände sig som ett oppätet och utskitet äppelmos……väldigt målande beskrivning och det ligger ett visst uns av sanning i det.

Hela huvudet fullt med småspik, inte bomull för det låter så mysigt och det är det inte, det gör ont, särskilt när man nyser eller hostar. En näsa som konstant rinner och är täppt, inget skinn kvar under den, mina ögon är som brunnar……fulla av tårar som svämmar över.
Herregud, hur länge ska detta pågå, det känns som om jag är ett med The Melting Pot, en smältande gryta som snart har smält färdigt.

2 thoughts on “Jag är THE MELTING POT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s